Presentatie of Masterclass communicatiekracht

Als je commercieel succesvol wilt zijn, is persoonlijke communicatiekracht de basis van elk gesprek. Of je nu aan de telefoon met – potentiële – klanten spreekt of bij hen aan tafel zit. Overtuigend communiceren én de regie nemen in gesprekken zorgt ervoor dat jouw professionaliteit vleugels krijgt! En daar zijn klanten het beste mee geholpen.

presentatie masterclass overtuigend communiceren overtuigingskracht klantgerichtheid verkopen

Deze presentatie inspireert!

Met opvallende filmfragmenten, aansprekende voorbeelden, overtuigend beeldmateriaal, veel interactie en humor krijg je op inspirerende en motiverende wijze praktische tips aangereikt. Juist dan ben je in staat om jouw gespreksvaardigheden kritisch te bekijken en overtuigend te communiceren. De inhoud van de presentatie stem ik af op jouw behoefte, branche en doelgroep. Onderwerpen die vaak aan bod komen in een presentatie over communicatiekracht:

  • Lichaamstaal: wat vertellen je houding en stem?
  • Overtuigende woordkeuze: wat zeg je wel en wat beter niet?
  • De drie essentiële vaardigheden voor elk gesprek.
  • Regie nemen en houden: zo doe je dat.
  • De handige leidraad voor commerciële gesprekken.

De presentatie heeft in overleg een duur van drie kwartier tot 1 uur of kies voor een masterclass van 1,5 tot 2 uur. In alle gevallen zijn een aantal oefeningen inbegrepen om de deelnemers actief met de tips aan de slag te laten gaan.

Neem contact op voor meer info

Zo hebben klanten de presentaties ervaren