Presentatie of Masterclass netwerken

Als er iets belangrijk is voor zichtbaarheid, dan is dat wel het hebben van een krachtig netwerk. Met klanten, ambassadeurs, de media en andere zakenrelaties die jou verder helpen én voor wie jij van waarde bent. Het gaat om meer effect halen uit je zakelijke netwerk. Zonder dat je je verkooppet opzet, want daar zit niemand op te wachten. Waarop wel? Waardevolle contacten én netvliesmanagement.

presentatie masterclass zakelijk netwerken klantgerichtheid Invest in Holland Masterclass © Verkijk

Of je nu een graag geziene gast bent bij netwerkverenigingen of juist online bouwt aan een stevige groep zakenrelaties: hoe slimmer je het aanpakt, hoe meer jouw netwerkinspanningen je brengen. Plus je vindt dan automatisch de juiste balans tussen digitaal en offline netwerken.

Deze presentatie inspireert!

Met opvallende filmfragmenten, aansprekende voorbeelden, overtuigend beeldmateriaal, veel interactie en humor krijg je op inspirerende en motiverende wijze praktische tips aangereikt. Juist dan ben je in staat om je netwerk maximaal te benutten en zelf natuurlijk ook van waarde te zijn voor jouw zakenrelaties. De inhoud van de presentatie stem ik af op jouw behoefte, branche en doelgroep. Onderwerpen die vaak aan bod komen in een presentatie over netwerken:

  • Hoe bouw je een – offline en online – netwerk slim op en laat je het groeien?
  • Wat doe je om het netwerk zo goed mogelijk te benutten en van toegevoegde waarde te zijn?
  • Hoe begin en beëindig je een netwerkgesprek (en onthoudt je ook nog de naam van de ander)?
  • Welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat mensen aan jou denken?
  • Wat zijn de do’s and dont’s van netwerken?

De presentatie heeft in overleg een duur van drie kwartier tot 1 uur of kies voor een masterclass van 1,5 tot 2 uur. In alle gevallen zijn een aantal oefeningen inbegrepen om de deelnemers actief met de tips aan de slag te laten gaan.

Neem contact op voor meer info

Zo hebben klanten de presentaties ervaren