Workshops & Trainingen

Als trainer help ik professionals en ondernemers om succesvol te zijn en blijven in het vinden, hebben en houden van klanten. Individueel of met jouw collega’s werken aan een zakelijk zeer succesvolle toekomst? Kies de leervorm die het beste bij jou past, zowel offline als online. Of ga voor blended, zodat je jezelf op verschillende manieren ontwikkelt.

Danielle de Jonge spreker trainer auteur klantgerichtheid

Maatwerk

Een op maat gemaakte workshop of trainingstraject wat naadloos aansluit op de (persoonlijke) leerbehoefte van jouw team als het gaat om klantgerichtheid, acquisitie, verkoop en relatiebeheer. Van losse bijeenkomsten tot een blended traject waarbij we offline en online leren combineren: de mogelijkheden zijn talrijk!

Lees meer

Online training

In de online training ‘Klantgericht verkopen’ leer je hoe je acquisitie en relatiebeheer op een moderne manier organiseert, zodat je vruchtbare zakenrelaties bouwt die jarenlang blijven bestaan. Je leert technieken die zowel impact hebben op de verwachtingen van klanten als op je eigen commerciële doelen.

Lees meer

Acquisitie voor advocaten

Bij het op- en/of uitbouwen van een eigen praktijk komt heel wat kijken! Al vele jaren help ik advocaten individueel en als team om succesvol te acquireren en relaties te beheren. Volg de complete training of kies voor losse (maatwerk) workshops. Ook als één-op-één-traject mogelijk.

Lees meer