Workshops & Trainingen

Als trainer help ik (sales) professionals en ondernemers om succesvol te zijn en blijven in het vinden, hebben en houden van klanten. Individueel of met jouw collega’s werken aan een zakelijk zeer succesvolle toekomst? Kies de leervorm die het beste bij jou past, zowel offline als online. Of maak een combinatie, zodat je jezelf op verschillende manieren ontwikkelt.

Maatwerk

Een op maat gemaakte workshop of trainingstraject wat naadloos aansluit op de (persoonlijke) leerbehoefte van jouw team als het gaat om klantgerichtheid, acquisitie, verkoop en relatiebeheer. Van losse bijeenkomsten tot een blended traject waarbij we offline en online leren combineren: de mogelijkheden zijn talrijk!

Lees meer

Online training

In de online training ‘Stop met verkopen!’ leer je hoe je acquisitie en relatiebeheer op een moderne manier organiseert, zodat je vruchtbare zakenrelaties bouwt die jarenlang blijven bestaan. Je leert technieken die zowel impact hebben op de verwachtingen van klanten als op je eigen commerciële doelen.

Lees meer

Specials

Regelmatig organiseer ik in samenwerking met andere partijen seminars en workshops over zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn. Dit zijn bijeenkomsten waar je je als individu of met een heel team voor inschrijft. De thema’s zijn gevarieerd en ook de doelgroepen wisselen. Check zo nu en dan wat er voor nieuws op de agenda staat.

Lees meer