Online training Klantgericht verkopen

In deze online training leer je hoe je acquisitie en relatiebeheer op een moderne manier organiseert, zodat je vruchtbare zakenrelaties bouwt die jarenlang blijven bestaan. Je leert technieken die zowel impact hebben op de verwachtingen van klanten als op je eigen commerciële doelen.

De training zit vol met praktische tips en aansprekende voorbeelden. Door de opdrachten en oefeningen ga je klantgerichter zakendoen en geef je commercie op een nieuwe manier vorm. Het resultaat is dat je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor je klanten.

Download brochure

Programma

In de training ga je aan de slag met 9 modules die je helpen om acquisitie, relatiebeheer en klantgerichtheid eigentijds in te steken. Doorloop ze stuk voor stuk, kies wat voor jou op het moment relevant is en pas de praktische tips direct toe in de praktijk.

De modules:

 1. Onderscheidende klantrelaties
 2. Jouw onweerstaanbare verhaal
 3. Opvallend zichtbaar zijn
 4. Doeltreffend netwerken
 5. Ambassadeurs om te koesteren
 6. Actief netvliesmanagement
 7. Jouw communicatiekracht
 8. Échte aandacht als levensstijl
 9. Een concreet actieplan

Deze online training is in feite een e-doing: je leert over de mogelijkheden, oefent online en gaat met diverse opdrachten ook daadwerkelijk aan de slag in de praktijk. Dat vinden we belangrijk. Want juist door écht te doen ga je snel resultaten zien. Dat is fijn voor jou én voor jouw klanten!

Studieduur: 4-6 uur

Begin meteen!

Na aanmelding kun je direct starten met de training op zowel laptop, telefoon als tablet. Bovendien ontvang je mijn boek ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie‘ cadeau voor extra inspiratie. Je schrijft je in voor de training via de website van Managementboek.nl, je hebt ook de mogelijkheid om eerst gratis een proefmodule te volgen. Je betaalt voor het volgen van deze training € 149,50 excl. btw.

Direct inschrijven

Meer deelnemers per organisatie?
De online training ‘Klantgericht verkopen’ wordt door organisaties vaak ingezet om op een voordelige én efficiëntere manier grotere groepen werknemers te trainen. Uiteraard gelden er voor grotere groepen interessante kortingen. Neem contact met mij op voor meer informatie.

 • Het leren gaat lekker snel: ik lees korte quotes, aanwijzingen en opdrachten. Een wit invulveld staat naar me te knipperen. En dan komt het verrassendste: de filmpjes. Daniëlle spreekt me toe. Geeft voorbeelden uit haar eigen praktijk. Korte filmpjes, in een prettige vertelstijl. Het laat je actief méédoen!

  Machteld Kooij
  Mediatrainer | Het geheime wapen van Hilversum

 • De training heeft me meer inzicht gegeven in de manier hoe ik mensen kan benaderen. Hoe ik in beeld kan blijven en dit dan met name door regelmaat in de contacten te creëren en positieve input te geven.

  Jessica Jansen-Goedhals
  Accountmanager AcconAVM

 • Een handig plan van aanpak, hele goede tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Leuke training en kost niet veel tijd krijg je veel energie van!

  Ancella Klunne
  Advocaat en partner Staal Advocaten