Specials onweerstaanbaar zakendoen

Regelmatig organiseer ik in samenwerking met andere partijen seminars en workshops over zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn. Dit zijn bijeenkomsten waar je je als individu of met een heel team voor inschrijft. De thema’s zijn gevarieerd en ook de doelgroepen wisselen. Op deze pagina vind je actuele thema’s die op het programma staan.

Masterclass ‘Schrijf jouw managementbestseller’

Een nummer 1 notering in de managementboekenranglijst, een boek waar de media razend enthousiast over is, een recordtempo waarin de tweede druk verschijnt en de derde en ….: kortom, een managementbestseller. Wie met schrijfplannen rondloopt, wil natuurlijk dat het resultaat omarmt wordt door lezers. Die kans heb je voor een belangrijk deel zelf in de hand. En precies voor wie daar op in zet, hebben we deze masterclass ontwikkelt.

Deze masterclass organiseer ik samen met Ina Boer, zij heeft ruim 20 jaar ervaring als uitgever  en is businesscoach voor auteurs.

Lees alle info en schrijf je in

Training ‘Acquisitie voor advocaten’

In samenwerking met De Juridische Academie heb ik deze training voor juridisch professionals ontwikkelt.

Klanten zijn de waardevolste component van een advocatenkantoor. Zij zijn dé bron van werk door jou herhaald in te schakelen. En dé bron voor verwijzingen door jou aan te bevelen. Besteed je te weinig tijd aan het uitbouwen van bestaande en werven van nieuwe relaties, dan is het een gemiste kans voor kantoor én jouw carrière als advocaat.

Waar begin je? Wat verwachten klanten en maakt dat ze voor jou kiezen? Ontmoet je potentiële klanten op netwerkbijeenkomsten of zijn er andere manieren? Hoe bind je bestaande klanten? Wat is er voor nodig om ál hun werk te krijgen? Hoe maak je optimaal gebruik van jouw bestaande netwerk? Waarom vertrekken klanten of schakelen zij een kantoorgenoot in? En ook: hoe zet je LinkedIn om jouw praktijk en jouw expertise zichtbaar te maken?

Deze training geef ik samen met Mr. Ruud Becker.

Meer info over de modules

Avondseminar ‘Klanten winnen’ met Jos Burgers

Op dit seminar van Managementboek.nl spreek ik samen met mijn vakgenoot Jos Burgers en Judith Smits over succesvol zakendoen in een wereld waarin de klant steeds meer echte aandacht eist. De aanvang is 18.15 uur en rond 22.oo uur sluiten we met een netwerkborrel af. Locatie: Driebergen.

Het programma van deze speciale avond

We reiken je de tools aan om jouw extreem klantgerichte aanpak (verder) te ontwikkelen en je commerciële technieken en vaardigheden aan te scherpen. Je krijgt volop praktische tips om meteen toe te passen en raakt geïnspireerd door aansprekende praktijkvoorbeelden.

Wat gaat er gebeuren tijdens deze speciale avond?
Je hoort onder meer over:
• Fan zijn van jouw klanten
• Stoppen met verkopen
• On- en offline netwerken met FUN

Alles bij elkaar een ideale formule voor commercieel succes. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!

Het eerstvolgende event staat gepland op 17 mei 2021, aanmelden kan via de website van Managementboek.nl.