Specials onweerstaanbaar zakendoen

Regelmatig organiseer ik in samenwerking met andere partijen seminars en workshops over zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn. Dit zijn bijeenkomsten waar je je als individu of met een heel team voor inschrijft. De thema’s zijn gevarieerd en ook de doelgroepen wisselen. Op deze pagina vind je actuele thema’s die op het programma staan.

Masterclass ‘Schrijf jouw managementbestseller’

Een nummer 1 notering in de managementboekenranglijst, een boek waar de media razend enthousiast over is, een recordtempo waarin de tweede druk verschijnt en de derde en ….: kortom, een managementbestseller. Wie met schrijfplannen rondloopt, wil natuurlijk dat het resultaat omarmt wordt door lezers. Die kans heb je voor een belangrijk deel zelf in de hand. En precies voor wie daar op in zet, hebben we deze masterclass ontwikkelt.

Deze masterclass organiseer ik samen met Ina Boer, zij heeft ruim 20 jaar ervaring als uitgever  en is businesscoach voor auteurs.

Lees alle info en schrijf je in

Training ‘Acquisitie voor advocaten’

In samenwerking met De Juridische Academie heb ik deze training voor juridisch professionals ontwikkelt.

Klanten zijn de waardevolste component van een advocatenkantoor. Zij zijn dé bron van werk door jou herhaald in te schakelen. En dé bron voor verwijzingen door jou aan te bevelen. Besteed je te weinig tijd aan het uitbouwen van bestaande en werven van nieuwe relaties, dan is het een gemiste kans voor kantoor én jouw carrière als advocaat.

Waar begin je? Wat verwachten klanten en maakt dat ze voor jou kiezen? Ontmoet je potentiële klanten op netwerkbijeenkomsten of zijn er andere manieren? Hoe bind je bestaande klanten? Wat is er voor nodig om ál hun werk te krijgen? Hoe maak je optimaal gebruik van jouw bestaande netwerk? Waarom vertrekken klanten of schakelen zij een kantoorgenoot in? En ook: hoe zet je LinkedIn om jouw praktijk en jouw expertise zichtbaar te maken?

Deze training geef ik samen met Mr. Ruud Becker.

Meer info over de modules

Workshop ‘Bouw een krachtig (journalisten)netwerk’

Voor VIDM – Vaker In De Media – geef ik twee keer per jaar de workshop ‘Bouw een krachtig (journalisten)netwerk’.

Als er íets belangrijk is voor zichtbaarheid in de media, dan is dat wel het hebben van een krachtig netwerk van journalisten, (hoofd)redacteuren en andere mediaprofessionals. Mensen die jou verder kunnen helpen met aandacht in offline en online media én voor wie jij van grote waarde bent. Want echt netwerken is natuurlijk tweerichtingsverkeer en dient niet alleen jouw doelen.

Hoe bouw je zo’n krachtig netwerk slim op en laat je het groeien? Wat doe je om de connectie voor jullie beiden van grote waarde te maken? En welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat iemand aan jou denkt bij een relevante mediavraag? Dit en meer komt aan bod in deze bijzonder praktische online sessie.

De eerstvolgende workshop staat gepland op 12 april 2021 van 13.00-14.30 uur, de deelnamekosten zijn € 19,50 excl. btw.

Meer info en aanmelden