Specials onweerstaanbaar zakendoen

Regelmatig organiseer ik in samenwerking met andere partijen seminars en workshops over zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn. Dit zijn bijeenkomsten waar je je als individu of met een heel team voor inschrijft. De thema’s zijn gevarieerd en ook de doelgroepen wisselen. Op deze pagina vind je actuele thema’s die op het programma staan.

Avondseminar ‘Klanten winnen’ met Jos Burgers

Op dit seminar van Managementboek.nl spreek ik samen met mijn vakgenoot Jos Burgers en Judith Smits over succesvol zakendoen in een wereld waarin de klant steeds meer echte aandacht eist. De aanvang is 18.15 uur en rond 22.oo uur sluiten we met een netwerkborrel af. Locatie: Driebergen.

Het programma van deze speciale avond

We reiken je de tools aan om jouw extreem klantgerichte aanpak (verder) te ontwikkelen en je commerciële technieken en vaardigheden aan te scherpen. Je krijgt volop praktische tips om meteen toe te passen en raakt geïnspireerd door aansprekende praktijkvoorbeelden.

Wat gaat er gebeuren tijdens deze speciale avond?
Je hoort onder meer over:
• Fan zijn van jouw klanten
• Stoppen met verkopen
• On- en offline netwerken met FUN

Alles bij elkaar een ideale formule voor commercieel succes. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!

Alle info en aanmelden

Workshop ‘Netwerken & Netvliesmanagement’

In samenwerking met VIDM – Vaker In de Media – organiseer ik deze workshop op 15 april van 13.00 – 16.00 uur in Rotterdam.

Als er iets belangrijk is voor zichtbaarheid, dan is dat het hebben van een krachtig netwerk. Met klanten, journalisten, ambassadeurs en andere zakenrelaties die jou verder helpen én voor wie jij van waarde bent. Op het programma staat:

  • Hoe bouw je zo’n netwerk slim op en laat je het groeien?
  • Wat doe je om het netwerk zo goed mogelijk te benutten?
  • Welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat mensen aan jou denken?

Dit en meer komt aan bod in deze bijzonder praktische sessie. Plus tips voor online netwerken, want dat gaat hand in hand met live ontmoetingen.

Meer info en aanmelden

Ben je geen lid van VIDM? Ook dan kun je gewoon meedoen.

Training ‘Acquisitie voor advocaten’

In samenwerking met De Juridische Academie heb ik deze training voor juridisch professionals ontwikkelt.

Klanten zijn de waardevolste component van een advocatenkantoor. Zij zijn dé bron van werk door jou herhaald in te schakelen. En dé bron voor verwijzingen door jou aan te bevelen. Besteed je te weinig tijd aan het uitbouwen van bestaande en werven van nieuwe relaties, dan is het een gemiste kans voor kantoor én jouw carrière als advocaat.

Waar begin je? Wat verwachten klanten en maakt dat ze voor jou kiezen? Ontmoet je potentiële klanten op netwerkbijeenkomsten of zijn er andere manieren? Hoe bind je bestaande klanten? Wat is er voor nodig om ál hun werk te krijgen? Hoe maak je optimaal gebruik van jouw bestaande netwerk? Waarom vertrekken klanten of schakelen zij een kantoorgenoot in? En ook: hoe zet je LinkedIn om jouw praktijk en jouw expertise zichtbaar te maken?

Deze training geef ik samen met Mr. Ruud Becker.

Meer info over de modules