Specials onweerstaanbaar zakendoen

Regelmatig organiseer ik in samenwerking met andere partijen seminars en workshops over zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn. Dit zijn bijeenkomsten waar je je als individu of met een heel team voor inschrijft. De thema’s zijn gevarieerd en ook de doelgroepen wisselen. Op deze pagina vind je actuele thema’s die op het programma staan.

Avondseminar ‘Extreem klantgericht’ met Jos Burgers

Op 9 mei 2019 was dit avondseminar helemaal uitverkocht. Op verzoek van vele klanten organiseren wij daarom deze reprise!

 

Op dit seminar van Managementboek.nl spreek ik samen met mijn vakgenoot Jos Burgers over extreem klantgericht gedrag. De aanvang is 18.15 uur en rond 22.oo uur sluiten we met een netwerkborrel af. Locatie: Driebergen.

Het programma van deze speciale avond

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht van het allerprilste contact tot de jarenlange relatie die je met elkaar hebt. En ze zoeken naar bedrijven die impact creëren, in samenspel met de klant – want die heeft tegenwoordig een sterke stem in het verkoopproces.

Bewegen van belevenis naar betekenis, dáár ligt je onderscheidende kracht. Sterker nog: het is de nieuwe standaard voor succesvol zakendoen. Niks doen is geen optie.

Dit mag je verwachten

Tijdens dit avondseminar geven Jos Burgers (auteur van het bestverkochte managementboek in 2017 én 2018!) en ik je de tools om jouw extreem klantgerichte aanpak (verder) te ontwikkelen en je commerciële technieken en vaardigheden aan te scherpen. Je krijgt volop praktische tips om meteen toe te passen en raakt geïnspireerd door aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Je hoort onder meer over:

  • Fan zijn van jouw klanten
  • Influencer zijn voor jouw bedrijf
  • Stoppen met verkopen

Alles bij elkaar een ideale formule voor commercieel succes. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!

Meer info en aanmelden

Workshop ‘Netwerken & Netvliesmanagement’

In samenwerking met VIDM – Vaker In de Media – organiseer ik deze workshop op  7 oktober van 13.00 – 16.00 uur in Rotterdam.

Als er iets belangrijk is voor zichtbaarheid, dan is dat het hebben van een krachtig netwerk. Met klanten, journalisten, ambassadeurs en andere zakenrelaties die jou verder helpen én voor wie jij van waarde bent. Op het programma staat:

  • Hoe bouw je zo’n netwerk slim op en laat je het groeien?
  • Wat doe je om het netwerk zo goed mogelijk te benutten?
  • Welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat mensen aan jou denken?

Dit en meer komt aan bod in deze bijzonder praktische sessie. Plus tips voor online netwerken, want dat gaat hand in hand met live ontmoetingen.

Meer info en aanmelden

Ben je geen lid van VIDM? Ook dan kun je meedoen tegen een speciaal tarief, neem contact met mij op over de inschrijfmogelijkheden.

Training ‘Acquisitie voor advocaten’

In samenwerking met De Juridische Academie heb ik deze training voor juridisch professionals ontwikkelt.

Klanten zijn de waardevolste component van een advocatenkantoor. Zij zijn dé bron van werk door jou herhaald in te schakelen. En dé bron voor verwijzingen door jou aan te bevelen. Besteed je te weinig tijd aan het uitbouwen van bestaande en werven van nieuwe relaties, dan is het een gemiste kans voor kantoor én jouw carrière als advocaat.

Waar begin je? Wat verwachten klanten en maakt dat ze voor jou kiezen? Ontmoet je potentiële klanten op netwerkbijeenkomsten of zijn er andere manieren? Hoe bind je bestaande klanten? Wat is er voor nodig om ál hun werk te krijgen? Hoe maak je optimaal gebruik van jouw bestaande netwerk? Waarom vertrekken klanten of schakelen zij een kantoorgenoot in? En ook: hoe zet je LinkedIn om jouw praktijk en jouw expertise zichtbaar te maken?

Deze training geef ik samen met Mr. Ruud Becker.

Meer info over de modules