Masterclass ‘Schrijf jouw managementbestseller’

masterclass boek managementboek bestseller schrijven

Een nummer 1 notering in de managementboekenranglijst, een boek waar de media razend enthousiast over zijn, een recordtempo waarin de tweede druk verschijnt en de derde en ….: kortom, een managementbestseller. Wie met schrijfplannen rondloopt wil natuurlijk dat het resultaat omarmt wordt door lezers. Die kans heb je voor een belangrijk deel zelf in de hand. En precies voor wie dat wil bereiken hebben we deze masterclass ontwikkeld.

Dit mag je verwachten

In deze masterclass nemen we je mee in de wereld van succesvolle managementboeken. Onder meer dit komt aan bod:
• Hoe geeft het schrijven van een boek jouw carrière een boost?
• Van idee tot een ijzersterke basis voor een boek.
• Wat maakt een goed boek een echte bestseller?
• Zelf uitgeven of een uitgever zoeken?
• Hoe overtuig je een uitgever van jouw boekidee?
• Hoe verloopt het schrijfproces van research tot lancering?
• Hoe zorg je dat jouw boek ook echt gaat verkopen?

En uiteraard beantwoorden we al je vragen over het zijn van een managementboekauteur.

Zo gaan we je helpen

De masterclass kenmerkt zich door een zeer praktijkgerichte aanpak en inspirerende dynamiek. Vooraf ontvang je een intakeformulier, zodat we weten wat je voor ogen hebt en onze tips en voorbeelden daar op af kunnen stemmen. Uiteraard zorgen we tijdens de middag voor afwisseling in het leerproces door onder meer checklists en een actieplan. Zo heb je alles bij elkaar om aan de slag te gaan met jouw managementbestseller.

En dit zijn wij

Deze masterclass wordt gegeven door twee doorgewinterde kenners van de managementboekenwereld

Ina Boer

Ina is heeft ruim 20 jaar ervaring als uitgever van managementboeken, onder meer als directeur/uitgever van Van Duuren Management. Zij heeft ruim 500 managementboeken uitgegeven waarvan tientallen een #1bestseller werden. Zij won met twee boeken de verkiezing van het Managementboek van het jaar. Sinds voorjaar 2020 is zij auteurs- en businesscoach en helpt zij auteurs bij de marketing van hun boek.

Ontmoet Ina hier op LinkedIn

Daniëlle de Jonge

Daniëlle is veelgevraagd spreker en trainer binnen het werkveld van klantgerichtheid en commercie. Zij schreef de bestsellers ‘Verleid de Klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Daarnaast was zij voorzitter van de ‘Managementboek van het Jaar’-verkiezing in 2017 en 2018. Met haar enthousiasme en praktische tips zorgt ze ervoor dat je met veel energie staat te popelen om te beginnen met schrijven.

Ontmoet Daniëlle hier op LinkedIn

Waar en wanneer

De masterclass organiseren we voor een groep van maximaal 15 personen, zodat er voldoende aandacht is voor jouw boekambities. Door de coronamaatregelen kiezen we voor een online bijeenkomst via Zoom. We starten om 13.00 uur en om circa 17.00 uur ronden we af, de investering voor deze middag bedraagt € 149,- excl. btw.

De datum voor de eerstvolgende masterclass is mede afhankelijk van de maatregelen rondom corona. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden? Laat het ons dan weten.

En uh….proost alvast op jouw bestseller!