Enkele klanten aan het woord

Mede door de samenwerking met Daniëlle is het ons als advocatenkantoor in de nichemarkt gelukt om onderscheidend te zijn en onze naam kenbaar te maken en te houden. Met haar workshops ‘Pleit en Verleid’ hebben we een onderscheidend evenement weggezet. Daniëlle’s performance en presentatie overtrof mijn verwachtingen. Ze is een vrouw die op subtiele wijze de aandacht weet te trekken, een vakvrouw dus. Samenwerken met Daniëlle geeft energie en motivatie om de volgende stap te zetten!
Peter van der Westerlaken, Managing director Hertoghs advocaten

Voor de 12e editie van het KCC Congres was er een perfecte match met Danielle haar recente boek ‘Human2Human’. Met veel humor, interactie en aansprekende voorbeelden uit de praktijk, inspireerde Danielle de 200 deelnemers afkomstig uit de overheid. Over Human2Human; een mensgerichte en klantgerichte benadering, hoe zorg je voor echte aandacht? De deelnemers kregen volop praktische tips om meteen toe te passen in de eigen organisatie en binnen de rol van het KCC. Een enorme inspiratiebron voor de rest van de dag.
Joke Dielesen, Directeur en Congresontwikkelaar CKC Seminars

Ons verkoopteam kon wel wat praktische handvatten gebruiken bij acquisitie en relatiebeheer. Bij alle workshops, waarin ze theorie combineert met hilarische praktijkvoorbeelden en passende opdrachten, was het team tot aan het eind geboeid en duidelijk geïnspireerd. De oefengesprekken met een trainingsacteur, komen nog regelmatig ter sprake :). Meermaals heeft ze onze specialisten klaargestoomd om van klantgesprekken een succes te maken. Dat is zeker gelukt!
Sandra Bouwman, Marketing & Communicatie BK Ingenieurs

Leren van iemand die zelf het voorbeeld geeft is heel stimulerend, en Daniëlle is op het vlak van klantgerichtheid, acquisitie en verkoop echt iemand uit de praktijk. Haar stijl van trainen is enthousiast en met aandacht voor ieders ontwikkeling. Daardoor hebben onze teams de puntjes op de i gezet en tegelijkertijd nieuwe inzichten gekregen. Bovendien gaf het geleerde houvast over de wijze waarop we communiceren richting klanten. Naast de inhoudelijke kant geeft de flexibele en persoonlijke benadering van Daniëlle vorm aan een prettige samenwerking.
Erik Geerars, Senior Manager Sales Engineering & Technical Design bij BT Global Services

Een van mijn teamleden had bij een vorige werkgever heel positieve ervaringen met een training van Daniëlle. Het gesprek en de inhoudelijke flexibiliteit voor onze vraag gaf de doorslag om met elkaar aan de slag te gaan. Naar volle tevredenheid: de training sloeg de spijker op z’n kop. Het droeg precies bij aan waar het team in de praktijk mee bezig is en behoefte aan had. De combi van theorie en gespreksoefeningen was razend interessant, evenals het delen van de ervaringen en technieken met elkaar. Het gaat bij commercie om de essentie: met wie heb ik te maken. Daniëlle heeft het bewustzijn over omgaan met klanten duidelijk aangewakkerd. En het thema komt nog steeds terug in groepsoverleggen.
Laurens Jongepier | Teamleider Building | DWA installatie- en energieadvies

Ons advocatenkantoor heeft gekozen voor de workshops commerciële communicatie (acquisitie en klantgerichtheid) van Daniëlle de Jonge omdat we behoefte hadden aan een praktische en enerverende aanpak. De workshops waren heel erg leuk om te volgen en gaven een ieder binnen kantoor eigen praktische handvatten om de klantrelaties te verbeteren en succesvol te marketen. De trainingen werden met veel plezier gevolgd en hebben tot een ‘nieuw denken’ binnen de organisatie geleid. Ik kan de workshops van harte aanbevelen.
Els Doornhein,  partner De Vos & Partners Advocaten N.V.

Wij organiseerden een relatieavond voor grotendeels potentiële klanten en wilden geen accountantsonderwerp op het programma zetten. Een van mijn collega’s had Daniëlle eerder zien spreken en de keuze was daardoor snel gemaakt. De afwisseling met beeld en filmpjes en haar grote enthousiasme maakten het een relaxte en leerzame avond. Groot pluspunt is dat het onderwerp voor iedereen relevant is en het oversteeg de verwachtingen van een bijeenkomst bij een accountant. Het bleek echt het begin van veel nieuwe (klant)relaties voor ons kantoor. En bijkomend voordeel is dat onze collega’s die er bij waren natuurlijk ook de tips in praktijk zijn gaan brengen. Zo heeft het voor iedereen veel gebracht!
Robin Koelewijn, Partner CROP registeraccountants

In de strategie van Service Apotheek staat de gastvrije farmaceutische expert in de apotheek centraal. Maar hoe geeft je dat nou handen en voeten? Hiervoor hadden we een deskundige nodig die dat goed kon uitleggen en iemand met veel ervaring op het gebied van klantgerichtheid en optimale klantbeleving. Via via hoorden we over Daniëlle en haar goede reputatie. De webinars zaten vol inzichten, handvatten en heel veel praktische tips over hoe je invulling geeft aan die gastvrije expert in en ook buiten de apotheek. Want zowel voor apothekers als voor de assistenten en consuleten en voor de bezorgers heb jij op maat een programma gemaakt.
Annelies Schipper, Hoofd Farmaceutische Zorg Service Apotheek

Tijdens de voorbereidingen voor onze bijeenkomst, waarbij ‘De Gunfactor’ het centrale thema zou worden, werden wij door verschillende mensen op Danielle geattendeerd. Daar zijn we hen inmiddels zeer dankbaar voor. Want na een kort maar aangenaam en praktisch ‘to the point’ intakegesprek was het mij meteen duidelijk dat Danielle voor ons de juiste spreker over dit onderwerp zou zijn. Zij gaf een professionele, vrolijke, dynamische en interactieve presentatie over de vele aspecten, voorwaarden en valkuilen die een actueel onderwerp als ‘De Gunfactor’ met zich meebrengt. De sessie was voorzien van duidelijk inhoudelijke kennis, aansprekende voorbeelden en vele praktische tips voor de aanwezigen. De feedback die we achteraf van onze leden ontvingen was dan ook zeer positief. Ik beveel met veel plezier, een ieder die op zoek is naar een specialist op het gebied van ‘De Gunfactor’, Danielle de Jonge als expert en enthousiast spreker hierover aan.
Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland

Voor onze circa 100 accountmanagers heeft Daniëlle een inspirerende presentatie gegeven over onderscheidend verkopen. De insteek was heel positief, zeer praktisch en hartstikke leuk door de filmpjes en humor. Er kwam van alles voorbij, soms ook zaken die wel bekend zijn maar niet voldoende gedaan worden. Een fijne opfrisser en leerzaam voor mensen die nog niet zo lang in het vak zitten. De aanwezigen hebben tal van tips en ideeën aangereikt gekregen over het helder onder de aandacht brengen van de vernieuwde dienstverlening van onze organisatie.
Nathalie van Ommeren, Marketingmanager PostNL

In eerste instantie was ik getriggerd door Daniëlle’s boeken, die spreken mij aan. Het kennismakingsgesprek bevestigde het goede gevoel van een zeer enthousiaste en deskundige trainer. Met een programma op maat hebben diverse teams binnen onze organisatie tal van tips en trics gehad over relatiebeheer en acquisitie. Het bewustzijn is flink vergroot, er wordt gestructureerd aan gewerkt en meer nagedacht over te zetten stappen. Wat knap is, is dat Daniëlle de medewerkers goed scherp houdt. Onder meer door positief te ‘stalken’ met tussentijdse digitale teasers en in vervolgbijeenkomsten steeds weer terugpakken naar eerder besproken onderwerpen. Alles bij elkaar een leuke, gezellige en nuttige samenwerking.
René de Visser, regiodirecteur West acconavm accountants en adviseurs

Daniëlle maakte tijdens ons kennismakingsgesprek een zeer professionele indruk en wist de juiste vragen te stellen, waardoor er veel vertrouwen ontstond. Daarnaast komt ze laagdrempelig over, zodat wij het vertrouwen hadden dat zij de scepsis betreffende de te volgen training bij het personeel kon overwinnen. De trainingsdagen waren door Daniëlle en haar acteurs goed voorbereid en al snel kreeg zijn het voor elkaar om de cursisten mee te krijgen in de oefeningen en discussies. Vanuit de medewerkers werd hierbij aangegeven dat het opvallend was hoeveel Daniëlle wist van de organisatie en haar werkzaamheden, zodat oefeningen ook daadwerkelijk op de praktijk waren afgestemd. De training heeft ons opgeleverd dat de medewerkers op een andere manier hun klanten benaderen, zowel telefonisch als face-to-face. Hierdoor spelen zij meer in op de wensen van de klant en herkennen zij commerciële kansen. Advisie is zeer tevreden over Daniëlle en heeft ook al nieuwe trainingsdagen gepland.
Marcel Mentink, Manager P&O Advisie Business Solutions

Voor verschillende teams in onze organisatie verzorgt Daniëlle (verkoop)trainingen en workshops. Het maatwerk en de pragmatische aanpak die ik daarin terug zie spreken me zeer aan. Geen standaardprogramma wat wordt afgedraaid, maar de juiste dingen doen die de deelnemers treft. Ik heb dat zelf ook zo ervaren in een van de trainingen. Het resultaat is dat mensen zich beter voorbereiden op zakelijke gesprekken, nadenken over de inhoud. Ik zie de tips uit de trainingen terug in de wijze waarop de teams hun werkzaamheden uitvoeren. Buiten deze vakinhoudelijke zaken is het prettig om met Daniëlle samen te werken. Ze heeft de klantvraag snel door en maakt een programma wat aansluit op onze wensen. Zij voert de intakes, zij ontwikkelt de training en ze voert alles uit. Dat is in mijn beleving het grote voordeel van de kleinschaligheid van haar bedrijf. Als anderen mij zouden vragen wat ik van Daniëlle vind? Dan zou ik gewoon zeggen: opbellen!
Maurice Bakkers, Afdelingshoofd Energie- & Installatietechnologie Sweco

Daniëlle hebben wij leren kennen door een gezamenlijke zakenrelatie die haar heeft aanbevolen. Onze eerste kennismaking gaf direct een goed gevoel. Haar online uitingen maakten al een professionele indruk en dat zag ik ook terug in het gesprek. Ze heeft helder uiteengezet wat ze kon betekenen voor de teams van onze commerciële binnen- en buitendienst. De verschillende workshops die ze voor ons heeft verzorgd, laten daadwerkelijk veranderingen zien binnen die teams. Gesprekken zijn bijvoorbeeld meer gestructureerd en concreter. Daarnaast zijn zowel het salesteam als ik zeer onder de indruk van de wijze waarop Daniëlle feedback geeft. Zij is met alle vertegenwoordigers een dag mee geweest naar klanten, de verslaglegging daarover is heel gedetailleerd en aangevuld met praktische tips. Dat maakt het waardevol. En het is prettig om met haar samen te werken. Daniëlle is open in haar communicatie en weet van een zakelijke relatie een warm contact te maken.
Peter van Aken, Sales Manager Energetica Natura B.V.

Daniëlle had de eer om de jaarlijkse masterclassreeks voor onze Alumni af te trappen. We hebben voor haar gekozen, omdat haar expertise goed aansluit bij onze programma’s. Onze deelnemers zijn professionals die dagelijks met klanten te maken hebben. Door haar fijne manier van omgang met onze alumni en de beeldende verhalen en voorbeelden vanuit de praktijk, ervaarde wij het als een waardevolle masterclass. Onze deelnemers hebben genoeg tips meegekregen om klanten te vinden, te hebben en te houden met echte aandacht! Dank je wel hiervoor! We zien Danielle graag nog eens terug op de Heiligenberg.
Léonette van den Berg -van Donkelaar, Programmacoördinator IBO Business School

Voor we Daniëlle inschakelden waren we zelf al aan de slag met onze marketing. Het was een beetje ‘knutselen’ en kon veel professioneler. Daniëlle heeft ons enorm geholpen. Haar kracht is dat ze iedereen heeft weten te motiveren en enthousiasmeren voor het marketing- en verkoopplan, waardoor het ook door de hele organisatie wordt gedragen. Daniëlle weet iedereen in zijn of haar waarde te laten door hen in eigen tempo en op eigen intelligentieniveau te benaderen. Ze houdt de regie en bewaakt de voortgang. Ze doet wat ze vooraf belooft en haar organisatie sensitiviteit is een grote kracht.
Ad Kuijpers, kantoordirecteur Van Gogh Notarissen

Daniëlle is in staat op een leuke manier een onderwerp beet te pakken over online onweerstaanbaar zakendoen, waar in de praktijk veel vragen over leven. Dat geeft eyeopeners en laat zien wat er mogelijk is. Op toegankelijke wijze, zodat het ook direct praktische tips oplevert. Ze neemt initiatief om mensen in beweging te brengen en is blijven enthousiast. Ik vind Daniëlle een uiterst prettige en professionele vrouw.
Nanda Ruyters, partner BRight advocaten

Danielle is een commerciële professional die weet waar ze over praat. Ze begrijpt waar haar klanten behoefte aan hebben en pakt hierop door. Het heeft ons geleerd om naar de klant te luisteren en de klant beter te begrijpen. De trainingen zijn heel praktisch en hebben voor betere klantrelaties gezorgd. Als jouw bedrijf toe is de volgende stap in klantbenadering dan is Danielle de perfecte trainer! Ze maakt echt contact en je bewust van de valkuilen en kansen bij klanten.
Tjaard Gimbrère, oprichter en partner Gimbrère Advocaten

Al een tijdje volgden we Daniëlle via haar nieuwsbrief en boek. Haar profilering en open manier van communiceren sprak ons aan, dat wilden wij ook naar onze klanten! Bovendien is ze zelf ondernemer, dus heeft ze feeling met onze vraagstukken. De brainstormsessies die we hebben gehad waren heel leuk, hebben ons duidelijk richting gegeven en onze commercie verder geprofessionaliseerd. Wij hebben daardoor voor acties gekozen die dicht bij onszelf staan, waar we achter staan. Wat we ook heel fijn vonden is de flexibiliteit in het coachtraject. Het oorspronkelijke plan hebben we aan kunnen passen, om het aan te laten blijven sluiten op nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daniëlle’s tussentijdse rol als ‘stok achter de deur’ heeft ervoor gezorgd dat we de nieuwe technieken in acquisitie ook echt zijn gaan toepassen. Waar aanvankelijk veel tijd in zat en lastig leek, doen we nu met veel lol!
Terry Bogers en Trudy Dam, eigenaren bd accountancy

De salestraining die wij van Danielle hebben ontvangen was zeer praktisch en toepasbaar. Wij gebruiken nog steeds het salesplan wat we met haar hebben opgezet. Met name structuur brengen in de acquisitie heeft ons veel gebracht. Aandacht geven aan onze cliënten vinden wij niet moeilijk, maar dit regelmatig blijven doen vereist wel een structuur. Ook een afwisseling in de vormen van communicatie met cliënt was voor ons heel leerzaam. Wij hebben de training in klein teamverband gevolgd. Hierdoor kun je het geleerde ook daadwerkelijk toepassen en met Danielle ‘oefenen’. Wij hebben nu lol in acquisitie, weten contacten warm te houden en zijn op het juiste moment in beeld. Wij hebben een manier kunnen vinden die bij ons past en werkt!
Connie Roozen, directeur C&B More Belastingadvies

Op aanraden van een van de directeuren van Stichting Betrokken Ondernemers ben ik in contact gekomen met Daniëlle. Aan de telefoon bleek dat we een klik hadden. Ze heeft vervolgens goed ingevoeld wat onze doelgroep nodig had. De workshop die zij heeft gegeven was niet alleen leuk, maar werd ook heel goed gewaardeerd door de deelnemers. Het was leerzaam om verkopen te leren bekijken vanuit een ander perspectief, dat van ‘verleiding’. De samenwerking is prettig verlopen, haar boek wat we hebben ontvangen lezen we met plezier.
Eerde de Swart, Senior Projectmanager Maatschappelijk betrokken ondernemen MVO Nederland

We hebben Daniëlle ingeschakeld om ons te helpen met het aanbrengen van structuur in onze commerciële activiteiten. Vanuit haar expertise hebben we eerst de basis gelegd met de profilering van ons bedrijf als geheel. Onze onderscheidende kracht, doelgroepbepaling en uitstraling zijn onder de loep genomen. Vervolgens hebben we verschillende verdiepingsslagen gemaakt met onder meer workshops over de commerciële inzet van LinkedIn, het maken van afspraken met klanten, offertes nabellen en meerdere individuele coachsessies. De samenwerking met Daniëlle verloopt goed, er is wederzijds vertrouwen en het is bovendien een prettig persoon. De praktische aanpak maakt het voor ons duidelijk hoe we met commercie aan de slag kunnen. Nu is het zaak om de structuur verder door te zetten en inspanningen te verzilveren, ook daarbij houdt zij vinger aan de pols om dit te laten slagen.
Geraar Voesenek, directeur B&V Partners in Veiligheid

De Rabobank werkt geregeld samen met sprekersbureau Teeuwen Groep. Het profiel van Daniëlle in hun portefeuille sprak ons heel erg aan. Bovendien wilden we graag een vrouw op de bühne vragen, dat geeft toch een andere energie. We hebben onze wensen aan haar kenbaar gemaakt en Daniëlle reageerde daar snel en alert op. Ze had meteen door wat de bedoeling was en deed een voorstel voor de presentatie en workshop. De communicatie is prettig en laagdrempelig en we hadden er volop vertrouwen in dat ze onze teams goed zou inspireren. Dat is geslaagd. Ze weet snel de aandacht van mensen te pakken, maakt makkelijk contact en heeft een plezierige en warme manier van presenteren. Als management zijn we heel tevreden over het verloop van de avond. Ik kan Daniëlle absoluut aanbevelen aan andere organisaties.
Ruud van Hecke, rayondirecteur Rabobank Regio Schiphol

Daniëlle is een spontane gezellige dame die een presentatie over onweerstaanbaar zakendoen op de goede wijze weet over te brengen. Haar performance tijdens de presentatie was professioneel en uitdagend. De aanwezigen hebben gelachen en daadwerkelijk iets geleerd. Ook in de aanloop naar deze bijeenkomst die wij voor onze relaties hebben georganiseerd is de samenwerking met Daniëlle erg prettig verlopen. Daardoor liep het hele traject, van voorbereiding tot uitvoering, als een trein.
Maarten van Nielen, directeur Rassers Advocaten